WPQuick.nl

Begin een eigen webshop

Begin een eigen webshopBegin een eigen webshop

Begin een eigen webshop met wordpress en woocommerce 1e druk is een boek van Frans Koenn uitgegeven bij Pumbo.Nl B.V.. ISBN 9789082468403

Ontdek de geheimen van Woocommerce. Eindelijk een complete Nederlandse handleiding. Duidelijk en praktisch geschreven.

Met het gratis WordPress en de eveneens gratis plugin Woocommerce kunnen we meteen aan de slag! Dit boek is geschikt voor beginners én gevorderden en ruim voorzien van verhelderende schermafbeeldingen.
Ontdek de geheimen van Woocommerce. Eindelijk een complete Nederlandse handleiding. Duidelijk en praktisch geschreven.
Aan bod komen onder andere de complete installatie en configuratie, het instellen van verzendkosten aan de hand van de tarieven van PostNL, het implementeren van een Nederlands betaalsysteem en het aanpassen van het thema en vormgeving.
Uiteraard worden de uitgebreide instelmogelijkheden van productsoorten behandeld: van simpele producten tot variabele producten.
Zonder programmeren
Het starten van een eigen webshop is niet eerder zo eenvoudig geweest. Programmeerervaring of -kennis is niet nodig. Stapsgewijs wordt de lezer aan de hand meegenomen en leert een webshop vanaf de grond af op te bouwen en te vullen met producten met het doel er uiteindelijk mee te verkopen. De tekst is ruim voorzien van duidelijke schermafbeeldingen.
Voor starters én gevorderden
Ook voor degenen die al bekend zijn met
Wordpress of Woocommerce is dit boek uitermate geschikt. Door de uitgebreide beschrijvingen is het een waardevol naslagwerk.
Ook als e-book verkrijgbaar.

Reageer